top of page
Image by Sven Mieke

Activitats dirigides

Tant si t'agrada pedalar a 200 RPM al ritme de la música com si vols relaxar la teva ment i el teu cos mentre l'estires al màxim, l'educació física és part de la teva cultura. Aquí trobaràs les sessions més canyeres i actuals, sempre guiades per professionals que t'ajudaran a aconseguir els teus objectius.

9.png

Tonificació

60 minuts de treball muscular amb ajuda de material i el propi pes corporal. Ideal per cremar calories, millorar la força i augmentar la densitat dels ossos.

10.png

Zumba / FrankyDance

Activitat que combina exercicis de tonificació amb passos de balls. La manera més divertida de fer exercici aeròbic al ritme de la musica.

3_edited.jpg

Cycling

Una sessió té una durada de 45 minuts, les diferents etapes del recorregut es diferencien amb la música: ritmes més lents per a les pujades (amb altes resistències) i ritmes ràpids per a les baixades i esprints amb poca resistència. Una sessió que poden practicar persones de totes les edats i no es requereix una forma física especial, ja que cadascú es pot adaptar la resistència.​

4.png

Esquena Sana

Esquena sana, va enfocat a totes aquelles persones que han decidit cuidar-se, tant si presenten molèsties com si no. Les classes seran sessions variades i dinàmiques amb exercicis individuals, en parelles i/o en grups. A la sessió relacionarem exercicis de ioga, Pilates i estiraments, amb tècniques provinents del fitness i la fisioteràpia.

5.png

G.A.C.

Entrenament localitzat de glutis, abdominals i cames.

L'acumulació de greixos en aquestes zones sol ser freqüent, sobretot en les dones. La sessió consisteix en  un treball cardiovascular amb exercicis localitzats al ritme de la música.

ESQUENA SANA.jpeg

Reeducació Postural

Teràpia que es centre en una perspectiva global del cos i procura mantenir una postura adequada del mateix, en situacions de la vida quotidiana per reduir, en la mesura de lo possible, el risc de patir lesions.

7.png

Power Pump

Power Pump és una classe molt accessible per a tothom, la sessió transcorre al ritme d'una música dinàmica que, a més de motivar els alumnes guiarà el tempo dels moviments. Tots els exercicis es realitzen amb una càrrega afegida mitjançant una barra i uns discos de pes variable que permeten treballar el múscul en qüestió amb més intensitat.

8.png

Pilates

Es tracta d'un mètode d'entrenament centrat en el desenvolupament dels músculs abdominals i lumbars per a mantenir l'equilibri corporal i donar estabilitat i fermesa a la columna vertebral. Els exercicis es componen de moviments lents, suaus i coordinats amb la respiració. 

4.png

Body Spartans

Entrenament orientat a competir en les carreres d'obstacles com la "Spartan Race".

Una hora d'alta intensitat i treballant les proves físiques corresponents a les carreres.

 

Durant la temporada es realitzen curses amb tot el grup. 

1.png

HIIT

"High Intensity Interval Training". Activitat dirigida que consisteix a alternar períodes curts de temps d'exercici d'alta intensitat amb períodes de recuperació o exercici lleuger. 

Aquesta modalitat genera molts beneficis en propi cos tant musculars com cardiovasculars. 

bottom of page