top of page
Image by Sven Mieke

Classes dirigides

Tant si t'agrada pedalar a 200 RPM al ritme de la música com si vols relaxar la teva ment i el teu cos mentre l'estires al màxim, l'educació física és part de la teva cultura. Aquí trobaràs les sessions més canyeres i actuals, sempre guiades per professionals que t'ajudaran a aconseguir els teus objectius.

1.png

Abdominals

30 minuts intensos de treball abdominal. T’ajudarem a millorar la tècnica per millorar l’esquena i perquè puguis mantenir un abdomen ferm i esvelt.

2.png

Boxa

Sessió d'entrenament de tènica de boxa, sense contacte. Entrenament d'alta intensitat cardiovascular i coordinació.

3_edited.jpg

Cycling

Una sessió té una durada de 45 minuts, les diferents etapes del recorregut es diferencien amb la música: ritmes més lents per a les pujades (amb altes resistències) i ritmes ràpids per a les baixades i esprints amb poca resistència. Una sessió que poden practicar persones de totes les edats i no es requereix una forma física especial, ja que cadascú es pot adaptar la resistència.​

4.png

Esquena Sana

Esquena sana, va enfocat a totes aquelles persones que han decidit cuidar-se, tant si presenten molèsties com si no. Les classes seran sessions variades i dinàmiques amb exercicis individuals, en parelles i/o en grups. A la sessió relacionarem exercicis de ioga, Pilates i estiraments, amb tècniques provinents del fitness i la fisioteràpia.

5.png

G.A.C.

Entrenament localitzat de glutis, abdominals i cames.

L'acumulació de greixos en aquestes zones sol ser freqüent, sobretot en les dones. La sessió consisteix en  un treball cardiovascular amb exercicis localitzats al ritme de la música.

6.png

Ioga

La sessió de ioga consisteix en la realització d'unes postures (asanes) sense moviments bruscos ni repeticions. En les asanes és més important la forma d'arribar a la posició correcta que la posició en si mateixa. És per això que els moviments han de ser suaus i controlats. La posició s'ha de mantenir durant el temps indicat fins que l’instructor indiqui el pas a la següent asana. 

7.png

Power Pump

Power Pump és una classe molt accessible per a tothom, la sessió transcorre al ritme d'una música dinàmica que, a més de motivar els alumnes guiarà el tempo dels moviments. Tots els exercicis es realitzen amb una càrrega afegida mitjançant una barra i uns discos de pes variable que permeten treballar el múscul en qüestió amb més intensitat.

8.png

Pilates

Es tracta d'un mètode d'entrenament centrat en el desenvolupament dels músculs abdominals i lumbars per a mantenir l'equilibri corporal i donar estabilitat i fermesa a la columna vertebral. Els exercicis es componen de moviments lents, suaus i coordinats amb la respiració. 

bottom of page