I... Quins són els teus objectius? 

Tothom té el desig de vèncer, però només els campions tenen el desig de preparar-se per aconseguir-ho.

Programa personal de salut

 

Portes temps sense entrenar? No saps per on començar quan vas al gimnàs? No aconsegueixes els teus objectius? Et falta motivació?Els nostres entrenadors personals et poden ajudar a canviar aquesta dinàmica amb una forma d'entrenar totalment diferent.Et sona l'entrenament funcional? És tot entrenament basat de manera científica en la millora de les funcions desenvolupades per l'individu durant la resta del dia, així com la seva qualitat de vida.Consisteix a entrenar i desenvolupar programes d'exercici (entrenament) utilitzant els conceptes d'anatomia funcional de manera pràctica.

Programa personal d'esquena sana

 

Et fa mal l'esquena? Tens escoliosi, dolor lumbar o dolor cervical?Si no saps què fer pregunta als nostres entrenadors personals, ells t'ajudaran a tenir una millor qualitat de vida.

Programa personal de readaptació

 

Acabes de sortir d'una lesió i no saps per on començar? Tens por de tornar a lesionar-te?Els nostres entrenadors personals et faran una avaluació de com estàs i quin és el punt de partida per poder tornar a estar al 100%. D'aquesta manera et faran la readaptació i t'ensenyaran a entrenar d'una forma saludable i segura per a la pràctica esportiva. 

Aquí trobaràs un exemple dels programes que poden utilizar els nostres entrenadors personals, però el programa definitiu serà aquell que estigui adaptat a les teves necessitats i desitjos.


Vols perdre pes? Vols preparar-te per a una prova esportiva? Et cases l’any que ve i vols estar esplèndid? Els nostres entrenadors personals t’ajudaran a aconsenguir les teves fites.