Activitats que et posen en forma! 

Tant si t'agrada pedalar a 200 RPM al ritme de la música com si vols  relaxar la teva ment i el teu cos mentre l'estires al màxim, l'educació física és part de la teva cultura. Aquí trobaràs les sessions més canyeres i actuals, sempre guiades pels millors professionals del sector.

Abdominals

 

30 minuts intensos de treball abdominal. T’ajudarem a millorar la tècnica per millorar l’esquena i perquè puguis mantenir un abdomen ferm i esvelt.

Boxa

 

Sessió d'entrenament de técnica de boxa, sense contacte. Entrenament d'alta intensitat cardiovascular i coordinació.

Cycling
 

Una sessió té una durada de 45 minuts, les diferents etapes del recorregut es diferencien amb la música: ritmes més lents per a les pujades (amb altes resistències) i ritmes ràpids per a les baixades i esprints amb poca resistència. Una sessió que poden practicar persones de totes les edats i no es requereix una forma física especial ja que cadascú es pot adaptar la resistència.​

 

Esquena sana

 

Esquena sana, va enfocat a totes aquelles persones que han decidit cuidar-se, tant si presenten molèsties com si no. Les classes, seran sessions variades i dinàmiques amb exercicis individuals, en parelles i/o en grups. A la sessió relacionarem exercicis de ioga, pilates i estiraments, amb tècniques provinents del fitness i la fisioteràpia.

G.A.C.
 

Entrenament localitzat de glutis, abdominals i cames.

L'acumulació de greixos en aquestes zones sol ser freqüent, sobretot en les dones. La sessió consisteix en  un treball cardiovascular amb exercicis localitzats al ritme de la música.

 

Ioga
 

La sessió de ioga consisteix en la realització d'unes postures (asanes) sense moviments bruscos ni repeticions. En les asanes és més important la forma d'arribar a la posició correcta que la posició en si mateixa. És per això que els moviments han de ser suaus i controlats. La posició s'ha de mantenir durant el temps indicat fins que l’instructor indiqui el pas a la següent asana. 

 

Power Pump
 

Power pump és una classe molt accessible per a tothom, la sessió transcorre al ritme d'una música dinàmica que, a més de motivar els alumnes guiarà el tempo dels moviments. Tots els exercicis es realitzen amb una càrrega afegida mitjançant una barra i uns discos de pes variable que permeten treballar el múscul en qüestió amb més intensitat.

 
Pilates 
 

Es tracta d'un mètode d'entrenament centrat en el desenvolupament dels músculs abdominals i lumbars per a mantenir l'equilibri corporal i donar estabilitat i fermesa a la columna vertebral. Els exercicis es componen de moviments lents, suaus i coordinats amb la respiració. 

 

 

Tonificació
 

Sessió en la qual treballaràs tots els grups musculars dividits per zones. Sessió guiada al ritme de la música, sense coreografia. La pràctica regular t’ajuda a conservar una bona forma física.

Zumba
 

És una sessió coreografiada al ritme de la música llatina com; merengue, salsa, bachata, reggaetón i, samba, entre altres.  Aquest tipus d’exercici t’ajudarà a tonificar tota la musculatura i a perdre pes, es poden arribar a perdre 800 calories en una sessió.

 

HORARI

Dilluns a divendres - 6:30h. a 22:45h.

Dissabtes -  de 9h. a 20h.

Diumenges i festius - de 10h. a 14h.

C. Conquista, 88  08912 BADALONA

​Tel.   93 387 55 58 - 639 127 440

info@bodygym.cat

SEGUEIX-NOS

  • Facebook BG
  • Instagram BG
© BODY GYM, 2017